EDUARD XATRUCH

Ja es coneix un dels noms destacats que farà demostracions de cuina en el marc de la Jornada professional de Festast 2019, concretament el dilluns 25 de març a la tarda. Es tracta del xef Eduard Xatruch (a la foto, primer per la dreta) que juntament amb Mateu Casañas i Oriol Castro, després de coincidir a El Bulli, van iniciar la seva experiència conjunta amb el restaurant Compartir inaugurat el 2012 a Cadaqués per continuar el seu projecte l'any 2014 amb el restaurant Disfrutar a Barcelona.

 El restaurant Disfrutar compta amb dues estrelles Michelin des de finals de 2017, a més aquest any 2018 ha tingut una pujada espectacular a la llista de millors restaurants del món passant del lloc 55 al número 18 de The World's 50 Best Restaurants.

 Amb la confirmació d'Eduard Xatruch ja es va configurant el programa adreçat a la Jornada exclusiva per a professionals de Festast, una jornada gratuïta que sols requereix acreditació prèvia.